SUSAH MAU XSAYANG
Monday, 30 November 2015 | 12:51 | 0 comments


Hey awaaa, xlama lagi daa 2016 okay , last update june , da lama kot sgt , hmm , free pulok skg so bole la update2 sikit , haaa baca tu tittle apa kunun maksudnya ? ada faham? okay mok ceta tok , tauk nak ria kmk break ngan gere kami , pasya time raya lalu rayaa , wei weii , pahal aku taip srwk ni badigul , kelak org sik paham . hahah , okay2 sorry iklan jap, hahaha peace yooo. okay smbung , haaaa, bulan puasa 2015 aku single ok singlee , xda org syg, then konon mau move on , sikit lgi mmg xmau pndng blkng tapi susa ok , 2 tahun kot bkn skjap wei , kna2 lagi aku ni da sayang gilaa babs , haaa okay time puasa tu ari2 juak laa air mata bguguran , momo pija juak nmpk xbole pasang lagu jiwang sikit mesti nangiss , even da block apa smua c lelaki d sosial tetap juga ada cara mau stalk , skali prempuan tu aku stalk , tuhan jak tau sakit nya aku mcm mna d situ nmpk org kita sayang bahagia dgn org lain , sakit okay . okay malas nak ceta pasal tu klu ingat mmg sakit hati ,okay SUSAH MAU XSAYANG , okay tu , phm kan , kau ckp jak d mulut nda sayang benci apalah smua . dalam hati ? masih berharap . okay time raya tu dia cuti sem aku mid sem , dia d tawau aku d tawau dia d semarak aku d sri indah , slalu cuti aku mesti p smrk , lagi2 ada dia , tpi cuti tu no aku btul xmau p smrk sbb tau ada dia , takut mau jmpa dia , last2 dia call msg apa smua , then ada 1 mlm tu masi puasa lagi dia call thn aku pun time tu ntah boring gila babi juga la , time dia call tu first xsmbut pun tp dia call lg smpai la smbut konon masa smbut tu kuat la ckp itu ini , before call tu kmi msg sbb mmg xmau smbut smpai laa dia ngaku apa smua salah smpai dia serba salah.satu bulan okay baru dia mngaku padahal aku tau before diorg lagi sbb twitter nya on d fon d laptop pun sama , so tau laaa. thats why la aku yg berundur diri , biarlah dia bahagia tpi sakitnya tu aku rasa perghh! nda mnipu sakitny okay . hahay . okay masa smbut callnya tu , ada la juga bercurhat2 rindu2 biasa laa kan , then aku pun malar saiko2 dia mana cewe mu suda kau tidur ndapaka ni kita on call , maka hmmmm , okay lpstu esok esok nya dia ajak suda jumpaa , alasan ku xmau kau cewe org xmau la , aku tp ntah lupa juga knpa mlm tu kmi bole jmpa , xpena2 dia jemput aku d ruma ku d sri indah sllu d smrk jaa , bukan nda jauh tu smrk sama sri indah batu10 okay , kmi jalan tgok wayang lpstu, ada 'MAMA'  call time tgk wayang so aku pun oh mama ny call msti d suru balik , rupanyaaa emmm , mam k call , hahaha tipu lg time tu pdhl xkisah pun sbb time tu status da xda papa kot , lpstu time otw balik laguuu BIARKAN laa tu okay play , mmg jahanam time2 mau pulang bkn xnangis aku d sblh ny tu ,haaa, so lpstu smpai la masuk da taman ku lorong ruma ku , dia pun pelan2 da baawa keta , lpstu dia stop d simpang rumaa, aku time tu mmg tahan airmata da , lpstu time masuk simpang ruma dia stop dia oegang tangan ku okay , lpstu aku lepass sbb aku fikir weiii kau bukan aku punya lagi la . dan lepastu ntah kami bepeluk k , ntau mcm mana bisa , mcm automatik , time peluk aluu airmata turun , pstu peluk kjap ja trus lpas dia antar dpn ruma  lpastu time blk nangis lagi masi xbole move on nangisss bpikir aku pluk cwe org pdhl dlu aku punya k . okay lpstu kami smbung lg on call spnjng dia blik tu smpi la smpi ruma . k xmau ingat bha suda sumpah sedih . okay pnjng mak ai entry ni. nnt smbung k ada kejaaa la pulaa. adehh . k k . seriuss nnt smbung . byeee uolls.