merapu !
Sunday, 21 June 2015 | 02:00 | 0 comments
kau tak sakit hatikah btahun2 bcinta last2 bgni jd ny  ?? weii , sakitt siall, penat jio aku setia dari first kapel, kalau aku tau la bgni ending ny , bgus la aku curang dari dlu kan , hahahahaha , nasib ja aku bkn jenis kasi main2 llki, sbb apaa ? sbb karma beb , biar aku kena aku tau jg sakit2 , derita aku skg  satu hari aku rasa juga smua tu btukar sbliknya, hahahaha , punya noob , smpi skg masi sakit hati, pdhal dia sana bahagia suda sma cewe barunya . aku d sni ? nguek . njing. eee geram plak aku , sikit lg aku trbng sna p btu, nasib ada kwn2 halang bg nasihat apa smua klu nda bhantam suda kali aku klu bjmpa, tau juak ak mcm mna kan . klu suda mngamok. hahahhah , tgok bapakla . huahaha , xdala aku trep sak tu . haha , bnyk plak aku punya HAHAHA , maka hmmmm , sedih bhaaa ni sedih , ntahla ttiba rajin update blog ni , lepastu entry pasal bongok2 lg , hahaha , pukiayam ! eee, sudala merapu suda sia subuh2 bgni , lg 1 mcm taik sak org dalam blik ni smua ngedate , arghhh! nnt kita smbung la yaa , bosan2 bgni pun pnjng juga la sia taip . hahaha . byeeee !