rinduuuuuu !
Tuesday, 12 May 2015 | 14:32 | 0 comments

                                                                                                                               

      
So here i want to share my love story , my long distance relationship and how we’ve been thru togthr.

Okay2 , problem ?? Yes of cuz every relay have their own prblm is it xkira la apa skli pun mesti ada 


kan thts we call dugaan yg kita mesti tempuh lalui bersama si kekasihkan. K nak ceta plak experience

long distance spnjng 2 taun ni , bukan sng okay bukan sng , smua dari kita yes dari kita sndri yayaya,

since bjauh well eywa n si dia jarang contact , jarang n jarang , call pun emmm tuhan jaa yg tahu , xta

u d mna silap ny , mayb sbb dua2 pun busy kan , well student assgmnt keliling pinggang dek oi , dia a

da busy ny eywa pun ada , lain lagi lepak ny lain lgi gosip nya lain lgi jalan ny lain lg tidu klas nya ,  

smpai adalah juga sehari xda contact , but sokay percaya mesti ada k , tau tak sepanjng sesama eywa 

xpena pikir bukan2, xpena mau curiga,CEMBURU ? Yes itu wajib , mmg slalu cemburu pun tp eywa 

jenis yg pendam sbb xmau cemburu buta org ckp , tkut sbb itu gaduh mmg perang dunia kami . Hihi.

But so far alhamdulillah , masi juga bersama , xda jg pa2 blaku cuma jarang contact so rinduu tu mm

g hari2 laaa , ntah mcm mna mau trubat. Hope so dia d sna jaga hatinya utk aku sbb aku d sni sntiasa 

sayang n cinta dia .. Aduhh ya ampyunn gue rinduu berattt dgn husband gue , harap dia pun rasaa apa

yg eywa rasa ni jugaa . Cehhh , dtg rajin update blog sbb line okay plak sllu Emmm . Lgi satu keja kt 

ruma nii da siap jd skg free sikit . Hehe . Ou okay2 jnji k jnji , klu rajin will update again . Lebieu