BERUBAH!!!
Thursday, 14 May 2015 | 15:18 | 0 comments




Assalammualaikum , hyee again da pena janjikan yg eywa akan update lg, so arini kita free, xda keja 
cuti sem yg boring boyfriend pun busy mmnjang dan langsung xda masa untuk girlfriend nya, sokay 
mesti paham eywa mesti . Sedar la diri klu kau busy pun manda masa untuk dia . Hmm , biar xda mas
a tp eywa pikir juga dia bha slalu slalu dan slalu , xpena sedetik pun eywa xpikir dia , klu bole tiap sa
at mau tau dia buat apa sda mkn ka shat ka d sna okay ka apa smua , hmmm xpena i always thngkng
 abt u hsbnd , i do love him so much. But idk sjak kblkngn ni dia mcm lain2 , lain xmcm slalu , ririe , 
tau ka kau lain, kau brubah , ttiba , xtau knp kuat btl instict ni ckp yg kau ada org lain,  sumpah xpernarasa macam ni before. 
Barusan ni barusan . Bukan mau tuduh, tp sumpah kau berubah,tau ka syg d sn 
sllu ingt u hsbnd , tolong la jgn ada org lain d hati tu , d hati ni cuma ada u sorg jaa xda org lain msu
mpah, sumpah syg risauuuu. Xmau ririe d ambl org lain,xmau , tolong lah jgn jatuh cinta sama org 
lain and tolong la jgn berubah! Pleasee . I love you so much ririe . So muchhhh . I MEANT IT I miss you . eywa harap sangat pikirin eywa ni xda pa2 just takut hilang dia . eywa xsnggup . sorry.