more ! :')
Wednesday, 9 May 2012 | 11:50 | 0 comments


hey , dear girlfrieds , oredy 1 months kita still xbaik , ouyehh , mayb my dsire but if kamu bolee baca n faham semua entry2 d blog q ni kamu pun bole tau bh aku dak snggup , kmu pikr slama kita bkawan brapa tahun lama'y senang ka mau hapus ? old memories dat i said i want to forget , kmu pikir bole kaa aku lupa ? ur pict with me and our pict togther? pikir aku snggup ka mau pdam , just pikir logik laa dear girlfriends, aku xmau suma ni tjadi , tpi apa bolee buat mayb takdir kitaa .. yaaaa, i know kmu dak brani nak tgur aku time aku maraa , kmu sndri tau gayak ku , at least time tu aku mau kamu fahamm jaa betapaa penatt'y aku HARI TU tgur aku bagus2 ., at least kata maaf tu kluar dari mulut kmu even wakil , ini lansung dakda ,  1 hapakk pun lansung tiada ba , seriously time tu mcm xda pa2  brlaku , and after a few days baru kamu ada text aku minta maaf   , timee tu aku oke suda aku abaikan apa yg brlaku ,aku diam cuz aku still sakit ati apa yg c tashaa smpaikan sma aku. seriously sakit ati yg trsngat2 , ouyah, mayb gara2 aku post d fb pasall status aku tu kan , ouyeh , mmg pun kan ? aku pun xtau knpa aku bole post bgtu , n ada juga aku tweet yg aku mau break up percintaan kita*prsahabatan .. asehhh :'D , hohoho , aku tweet , aku post d fb , aku post d blogger , itu ja cara menenangkan even aku mrepk dgan sekerepek'y n xbtul n aku tipuu k finee .. n if kamu rasa aku yg sala , okay I'M VERY SORRY :')