babeh-babeh :'D
Wednesday, 25 April 2012 | 11:05 | 0 comments

heyy readerrs , ASSALAMMUALAIKUM ,  heyy youu imissthemsomuch , oke ewa curhat , bolekan bolekan , lau xbole lantak kau laa sna , xkisah , nak baca baca lau ndamau , shuhh shuhh ! woo, ewa mngaku hari-hari ewa nangiss , suwerr , ewa d luar jaa kan nmpk oke happy agogo , but dalm hati sapa tau , hancur bkecai kalah2 org putus cinta , heyy u.u tiga2 kamu ewa rindu , if dalam kelas ewa rasa cm ewa btul2 sndri , kmu macm xdaa wujud'y sudaa , n ewa xda kawan kacau2 n gosip2 , yess , im not alone ada shyra n fara'ney but its not same like both of you iqa n dyla , to much understand me , ewa xcakap shyra x memahami , shyra okee paham ewa , dia laa yg sllu ewa tnya2 pasal @#$$^% , shyra laa yg teman ewa time rehat , , shyra la juak yg masi sama ewa n sma dorg juga , fara'iney plak still dgan kadet polis ny , huhu , heyy there imissyou :) , heyy dear fara , dia yg sllu kacau2 ewa smpai balas mmbalas , hoo :')) , n dear toyaa , nama yg ewa bgi sama toya kn , mcm pupus suda d mulut ewa, ingat lagi kita main cubit2 smpai biru2 , ouh dear iqa , kawan aku gosip owez d klas , kawn aku dudk sblah meja , n ewa xtau kau jeling ka atau terjeling ewa tu ari okee , i trima , i pun lau ada nampk u i jeling ja kan , upss , mayb pmbalasan la tu .. hoho .. heyy , kamu2 ,xda suda rebut karipap kek coklat pet2 air , huaaa , semua tggal kenangan , k i tried to forget all our memories , i can .. yess :')