forever young ! ^^
Tuesday, 13 March 2012 | 18:22 | 0 comments
ASSALAMUALAIKUM

hyeee ou, lama xupdate blog , hyee readerss , umur saya suda 17 years young , saya masi muda bha , terima kasih kepada suma yg wish bday ma sya . tengss , even xda hadiah skli pun wish pun da oke tu , itu da buat saya happy, teengss again. , especially to my cyntaa , yg nyanyi kan lagu bday2 untk saya , aww, dia sweet.. heheh iLy !  :)

and terimaa kasih telur kamu yaa ShYra n Fara I'ney , Dieylarh ; soryy aku sngaajaa :*  haha , dua2 kita bday kan toya , beza 1 ari jakk , epyy bday juak toya. hee . iloveyou,  time saya bday sya pegi semporna thats why xdapt nak updte blog ni... bru skg dpt .hee  . time otw ke semporna sa tidu dngan nyenyak ny , skli tiba2 kdengaran suara sumbang mambang nyanyi lagu bday ma saya . hahay , punya sa tbngun , xtau cmna dorg d bas tau mayb fatin kasiytau cuz dia org ptma d bas tuh wish saya .. hhay .. btw, thankss kmu2 , hee  <3


HAPPY BIRTHDAY TO ME :)