bngun awal ! >,< olla december :D
Wednesday, 30 November 2011 | 17:46 | 0 comments



morning readers ;) today kita bangun awal lah. jam menunjukkan 9.40 a.m :-) act, ak bngun jam 7 lagy tdy , tpi baru tgerak ati mw update blog ak yg usang ne ~hehe, biasanya bila momy dah bising baru kita bangun. act, terbangun pun sebab kakak masuk bilik ak bukak tingkap , ikat sgala langsir,  terang benderang lah kan, dea sngajaa derr ~ huh !mana tak terbangun kita.>,< then nak tidur balik, tak boleh pulak :/ kita pun apa lagi, mulaa laa online , btiarap kat katil use lappy abg ~ (pinjam erk abg ) ^^. muehehe, on fb chat chat chat maa kawan komen jugk , update blog segala... n n n n ~ Sorry , diz is juz a short entry . I just wants to say HAPPY DECEMBER to my dear followers . Thank you sebab sudi follow blog yang JELEK dan xcun melecun ni :'> terharu aku :p Okay , Good Morning sebab entry ni diupdate pada pagi-pagi buta
 and now aku laparrrrrr :O hihi,  kbai nak pegi breakfast. tatatititututoto:-*